DP'ye seçim müjdesi

DP

Demokrat Parti (DP) İl ve İlçe yönetim kurulu istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda İl Başkanlığı Kongresi'nin Ramazan Bayramı'ndan sonraki hafta yapılması kararlaştırıldı. İl Başkanı Hayati Çimen seçimler için müjdeli haberler verdi.

“GENEL MERKEZ YANIMIZDA”

Demokrat Parti İstişare toplantısı parti binasında yapıldı. İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı istişare toplantısında, İl Başkanlığı Kongresi’nin Ramazan Bayramı’ndan sonra gelen ilk haftada yapılması kararlaştırıldı. İl Başkanı Hayati Çimen, kongrede yeniden aday olacağını açıkladı. Yerel seçimler öncesinde büyük adımların atılacağını ifade eden Çimen, seçimlerin her evresinde genel merkezin Kırıkkale’ye maddi ve manevi destek vereceğini söyledi.

“İSTİŞARE İÇERİSİNDEYİZ”

Çimen, “Genel Merkez ile sürekli istişare içerisindeyiz. Sık sık yüz yüze görüşmeler yapıyoruz. Yerel seçimlerde güçlü bir yer edinebilmemiz için bizlere maddi ve manevi destek verecekler. Bu kapsamda seçim finansmanının sağlanması noktasında gerekli işlemler başladı. Yine genel merkezimiz tarafından 1 adet seçim otobüsü verilecek. Seçim süreci içerisinde Genel Başkanımız bizzat Kırıkkale ile özel ilgilenecek ve eksikliklerin giderilmesini sağlayacak” şeklinde konuştu.

İLÇELERDE HAREKETLİLİK

Çimen, ilçelerde de seçim hareketliliğinin başladığını sözlerine ekleyerek, “Seçim finansmanı sadece merkez için değil, ilçelerimiz için de sağlanacak. İlçelerde binalarımızı kiralayarak, yönetimlere teslim etme çalışmalarımız yakında başlayacak. İlçelerimizin adaylarını belirleme noktasında İl başkanlığımız ve genel merkezimizle ortak karar vereceğiz ve biran önce adaylarımızın belirlenmesi için hareket planımızı etkinleştireceğiz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız